MyDay Toric 30 kpl

41,00 

Kuvaus

  • Valmistaja: CooperVision, linssit toimitetaan maahantuojan varastosta.
  • Vaihtoväli: Päiväkäyttöiset
  • Kaarevuus: 8,6
  • Halkaisija: 14,5
  • Materiaali/ H2O-pitoisuus: Stenfilcon A / 54%
  • Pakkauskoko: 30

Smart Silicone on mullistava läpimurto linssikemian alalla

CooperVisionin® MyDay™-piilolinssit vievät silikonihydrogeelipohjaisten kertakäyttölinssien ominaisuudet uudelle tasolle. Tämä johtuu siitä, että MyDay on markkinoiden ainoa Smart Silicone™ -materiaaliin perustuva linssi. Tuloksena on ainutlaatuisen kokonaiskokemuksen tarjoava kertakäyttöpiilolinssi: tinkimätöntä mukavuutta, helppo käsittely ja silikonihydrogeelin terveysedut.

Smart Siliconen ansiosta optimaalinen hapenläpäisykyky voidaan saavuttaa 4,4 % silikonipitoisuudella – tämä silikonipitoisuus on pienempi kuin missään muussa markkinoilla olevassa silikonihydrogeelipohjaisessa kertakäyttölinssissä. Pienemmän silikonimäärän ansiosta linssissä on enemmän tilaa sisäänrakennetuille, mukavuutta parantaville kosteuskanaville. Smart Silicone antaa linsseille optimaalisen pehmeyden ja erinomaiset käsittelyominaisuudet.

Edistyksellinen linssirakenne – luonnollisempi tunne

Mukavuuden ja asiakastyytyväisyyden lisäämiseksi MyDay-piilolinsseissä on pehmeä pinta ja pyöristetyt reunat. Ne mahdollistavat luonnollisemman tunteen, sillä silmäluomi liikkuu esteettä linssin päällä.

Silmien terveyden edistämiseksi MyDay-piilolinsseissä on UV-suoja, joka absorboi 85 % UVA- ja 96 % UVB-säteistä.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi